Salariile medicilor cresc

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Medici_Din aceasta vara, medicii ar putea avea venituri mai mari iar pacientii isi vor putea alege, contra cost, un anumit medic care sa le ofere servicii medicale. Proiectul de lege privind veniturile personalului medical a fost adoptat marti de Senat si va merge in Camera Deputatilor, camera decizionala, informeaza romaniatv.net.

Proiectul prevede ca medicii care lucreaza in spitalele de stat sa poata presta servicii medicale in acelasi spital dupa terminarea programului.

Pacientii vor fi cei care vor plati, iar o parte din suma va ajunge si la cadrele mediale. In plus, pacientii vor putea alege in mod expres si contra cost un medic curant, pentru un anumit act medical, in timpul programului normal de lucru.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

4 Comments

 1. Lemnian Mihaela Mihai

  Sunt surioara mega jurnalistului de presa baimarean, d-nul Adi Rusu si vreau sa va spun ca acolo de unde va scriu eu in Austria sunt vindecati 80 % din bolnavii cu cancer. ..sunt siderata si revoltata, fratiorul Adi nu-si poate trata aici tusea seaca care-i inabuse talentul. Please…

  Reply
 2. politist pensionar

  :))))) mega jurnalistul e un mini mercenar alergic la ciorba de burta veche primita pomana zilnic la dom Marinca la Ambasador. Sanatate si sa nu o ia pe urma lui Ion Falca.

  Reply
 3. Jurnalistul

  Adi Rusu catre sora-mea (Lemnian Mihaela Mihai) : în Spitalul Judetean de Urgenta “Dr Constantin Opris” Baia -Mare există angajați de tipul domnului Fodo, un pierde vară pe post de păcălici al unui sindicat inexistent și ineficient cu idei ciobănești care îmi spune mie că dacă am soție asistent de spital nu trebuie să merg la doctor. Ciudați de acest fel, fără pregătire profesională corespunzătoare și fără cultură generală, care cred că toți ne-am născut acolo unde am fost concepuți adică în vie, în grajd sau în ștraf, nu au ce căuta în sistem. Reprezentantul unui sindicat al asistenților e atât de incult încât nu cunoaște faptul că un asistent de farmacie de spital, chiar dacă e soția ta, nu doar că nu stabilește diagnostice dar nu are nici competențe în a prescrie medicamente. Mai mult, grobianismul de care dă dovadă acest turist în sistemul sanitar care de fapt parcă și-ar găsi locul la Grădina Zoologică desființată din Baia Mare pe post de bancardier la maimuțe își permite să mă insulte public. Îi promit că-i voi face un consult de presă a evoluției sale suspecte în cadrul spitalului și îi voi da un tratament corespunzător. Nu promit că nu va durea. Dar dacă oricine poate prescrie medicamente… Prietenii știu ce pot!

  Reply
 4. ion si ceilalti ioni "+ "sau "-"

  da lipsa de respect si bun-simt unde se poate trata?
  ZiarMM va rugam sa ne informati daca stti un remediu, atitodt sau o clinica care sa trateze astfel de afectiuni.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2