Salarizare: Sindicalistii maramureseni solicita primariilor reglementarea situatiei functionarilor publici

Reclame home 1
Reclame home 1

liviu pop sindicatOdata cu adoptarea Legii 71/2015 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015, precum si in domeniul cheltuielilor publice, sindicalistii din administratia maramureseana solicita primariilor sa faca corecturile fata de functionarii care au ramas pe treptele trei si doi.

“Anunt toate unitatile administrativ-teritoriale din Maramures sa studieze aceasta lege si sa faca corecturile fata de functionarii care, din anul 2010, au ramas pe treptele trei si doi si sa-i aduca la nivelul salarizarii care ar trebui sa fie acum in cazul in care nu s-ar fi scos treptele”, a spus Liviu Pop, presedintele Federatiei Sindicatelor Pro Administratie din Romania Filiala Maramures si vicepresedinte la nivel national.

Astfel, functionarii care in anul 2010 au ramas pe treptele trei si doi vor trebui sa primeasca acum mai multi bani, odata cu promovarea lor in prima treapta.

In alta ordine de idei, Liviu Pop a mai precizat ca acordul si contractul pe anul 2015 la nivelul Primariei Baia Mare urmeaza a fi semnat in curand.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2