Salvamont Maramures, actiuni de curatare a traseelor turistice: “Multe dintre ele impracticabile sau greu accesibile”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In saptamanile care urmeaza, Salvamont Maramures va organiza actiuni de curatare a traseelor turistice, multe dintre acestea fiind impracticabile sau greu accesibile din cauza copacilor cazuti sau a vegetatiei salbatice crescuta in exces.

“In urmatoarele saptamani Salvamont Maramures impreuna cu voluntarii aspiranti va organiza actiuni de curatare a traseelor turistice, multe dintre ele impracticabile sau greu accesibile datorita copacilor cazuti sau a vegetatiei salbatice crescuta in exces si care obstructioneaza accesul turistilor.

Vom incerca in limita posibilitatilor sa refacem marcajele in zonele in care acestea nu mai exista. Pe masura ce anumite actiuni vor fi finalizate va vom informa cu privire la functionalitatea traseelor”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont Maramures.

De altfel, o astfel de actiune a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, pe traseul Hanul Pintea – Poiana Boului.

“Weekendul trecut a inceput prin curatarea traseului cu banda rosie Hanul Pintea – Poiana Boului in zona unui copac de mari dimensiuni care obstructiona accesul. Actiunile vor continua in cursul saptamanilor viitoare”, mai precizeaza cei de la Salvamont Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2