Salvamontiștii maramureșeni au curățat și reabilitat traseele din munții Țibleș

Reclame home 1
Reclame home 1

Traseele din munții Țibleș au fost curățate și reabilitate de către salvatorii montani și voluntari ai SPJ Salvamont Maramureș.

În zilele următoare vor fi adăugate și marcaje și panouri informative pe aceste trasee.

”În săptămâna care tocmai se încheie, salvatorii montani angajați și voluntari precum și aspiranții voluntari ai SPJ Salvamont Maramureș au lucrat la curățarea, întreținerea și reabilitarea traseelor din M-ții Tibleș.

S-a lucrat pe traseul punctul care pleacă de la gura minei într-un circuit spectaculos și revine la punctul de plecare. Traseul este marcat și complet practicabil.

De asemenea, s-a lucrat pe traseul banda albastră. Banda albastră pornește de la mină și urcă pe la refugiu Arcer și pe Vf Țibles. Traseul este complet marcat și curățat fiind practicabil iubitorilor de drumeții. Dorim ca într-un timp extrem de scurt să continuam traseul banda albastră, să coborâm cu el până în sat în Groșii Țiblesului.

Urmează ca săptămâna viitoare, grație prietenilor Salvamont Maramureș, să adăugam niște marcaje și panouri informative pe aceste trasee, acestea venind ca un ajutor pentru cei care ies pe munte”, au declarat sâmbătă, pe pagina de Facebook, cei de la Salvamont Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2