Salvamontiștii maramureșeni intervin din nou: Două persoane au nevoie de ajutor

Salvamont Maramureș a anunțat pe pagina de Facebook că desfășoară două intervenții în același timp, după cum urmează:

Apelul venit prin 112 ne-a anuntat un accident suferit de o persoana de sex masculin in varsta de 38 ani aflata la camp la strâns fân in urma caruia aceasta a cazut lovindu-se si suferind un posibil traumatism cranian. Persoana este inconstienta dar respira.

Salvatorii montani se deplaseaza de urgenta in zona localitatii Budesti, Maramures spre Manastire, locatia in care s-a produs accidentul fiind intr-o zona fara acces auto.
Salvatorii montani urmeaza sa faca joncțiunea cu echipajul SAJ in vederea acordării primului ajutor.

Revenim cu amanunte..

Echipa de prim raspuns Cavnic a ajuns la fata locului. Persoana suferise o criza de epilepsie. A fost stabilizata de echipajul medical ajuns la fata locului si in acest moment este urcata in ambulanță si va fi transportată la unitatea medicala pentru investigatii.

Misiune incheiata pentru salvatorii montani angajati ai SPJ Salvamont Maramureș, formatia de prim raspuns Cavnic.

***

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramureș

Apel venit prin 112 ne-a anuntat un accident suferit de o persoana in varsta in urma caruia aceasta a suferit un traumatism cranian. Persoana este inconstienta dar respira.

Salvatorii montani se deplaseaza de urgenta in zona Valea Ghemii, mai sus de Podul Satului, localitatea Viseul de Jos intr-o zona fara acces auto urmand sa faca joncțiunea cu echipajul SAJ in vederea acordării primului ajutor.

Revenim cu amanunte..

Salvatorii montani care formeaza echipa de prim raspuns din Viseu au ajuns la caz.

In momentul de fata se stabilizeaza victima impreuna cu echipa medicala dupa care salvatorii montani vor executa transport cu UT2000 si masina pina la ambulanta.

Revenim cu amanunte…

Echipa de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramureș formatia Viseu se afla inca la fata locului incercand impreuna cu echipajul medical prezent stabilizarea si pregatirea accidentatului in vederea transportarii lui la o unitate medicala.

Acțiune incheiata a salvatorilor montani din formatia Viseu. Persoana accidentată este in ambulanta in drum spre unitatea medicala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1