SAMBATA, 2 iunie – Ziua Copilului la Aquastar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Parcul acvatic Aquastar Satu Mare organizeaza un nou eveniment de calibru, intitulat ”Ziua Copilului la Aquastar”, care va avea loc sambata – 2 iunie 2018., incepand cu ora 8:30.

Va invitam sa va simtiti bine alaturi de copiii care vor fi sarbatoriti in aceasta zi cu muzica si cu voie buna, cu nenumarate concursuri pentru mari si mici, pentru pitici, mamici si tatici. De distractia copiilor va avea grija Michelino Corner Kids, care au pregatit pictura pe fata si baloane modelate care vor fi impartite de catre personajele indragite din clubul lui Mickey Mouse!

Va vom surpinde cu o multime de surpize si premii, pe care le puteti castiga participand la concursuri distractive, cum ar fi: jocuri de tras la tinta, zarul norocos, airsoft pentru parinti + copii, aruncare la tinta cu balonase de apa etc.

Coloana sonora va fi asigurata de trupa Strangers, care va sustine un super spectacol live si ne va face sa fredonam impreuna piese celebre, precum We will Rock you, Twist and Shout, Mamma mia etc.

Nu uitati, sambata Ziua Copilului la Aquastar!

Aquastar Satu Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2