septembrie 28, 2021

Sambata se face curatenie generala in Cimitirul Horea 1. Baimarenii sunt asteptati sa participe la actiunea de curatenie a mormintelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

„Maine, sambata, intre orele 9.00-13.00, facem curatenie in cimitirul Horea. Sunteti asteptati toti cei care, indiferent de confesiune, considerati ca e nedemn ca cei dragi, plecati la cele vesnice, sa-si doarma sommul intre gunoaie, un fel de jungla la care administratorul nu face fata cu curatenia.”

Postarea a fost facuta de catre o baimareanca in aceasta dimineata, pe reteaua de socializare Facebook. Femeia invita cetatenii, care au morminte in cimitirul Horea 1, sa participe la aceasta actiune.

Avand in vedere ca se apropie Luminatia, Ziua Mortilor, iar cimitirul trebuie sa fie curat baimarenii, care doresc sa sprijine acest demers, o pot face sambata, 26 octombrie, intre orele 09.00-13.00. Cei care vor merge trebuie sa aiba cele necesare la ei deoarece evenimentul este organizat de o femeie simpla cu simt civic, care mizeaza pe sprijinul si intelegerea conorasenilor sai. Mai mult, persoanele, care nu vor merge sambata ci in alta zi, sunt rugate sa pastreze curatenia, iar gunoaiele sa le arunce in tomberoanele de la intrarea in cimitir si nu pe sau intre morminte.

Sa nu uitam ca cimitirele sunt, o data in an, pe 1 noiembrie, locul de intalnire al rudelor, cunoscutilor si prietenilor celor plecati mai devreme dintre noi si trebuie sa fie curate.

Luminatia in Baia Mare va fi la finalul saptamanii viitoare cand toate cimitirele vor fi pline de lumina si flori, comemorandu-i astfel pe cei dragi, care nu mai sunt printre noi.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Rist Zita

    Multumesc frumos, e foarte bine, speram sa aiba si ecou intre oameni,. Poate veniti si dvs. si ne cunoastem. Cu drag, Zita Rist

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2