Samsung grabeste lansarea Galaxy Note 4

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Se pare ca linistea celor de la Samsung s-a cam spulberat odata cu prezentarea rezultatelor finaciare pe trimestrul 2 al acestui an. Vanzarile sub asteptari ale modelului de top Galaxy S5 arata ca pozitia de lider a sud-coreenilor pe segmentul smartphones incepe sa scartaie, iar compania incearca acum sa amortizeze ceea ce se anunta a fi socul lansarilor din partea concurentilor de la Apple, scrie hit.ro.

Potrivit The Korea Times, Samsung face eforturi pentru a grabi lansarea pe piata a celei de-a patra generatii a Galaxy Note si urmareste chiar o prezentare a phabletului inaintea anuntului oficial al iPhone 6, cel mai asteptat smartphone al momentului.

Lupta cea mare se va da in septembrie, dupa cum stim deja. Producatorul sud-coreean vrea sa lanseze noul varf de gama Galaxy Note 4 la inceputul lui septembrie, chiar inainte de IFA 2014 de la Berlin. Practica lansarilor de produse inainte cu doar cateva zile de deschiderea targului de tehnologie din Germania nu este straina de Samsung, insa de aceasta data miza este cu totul alta. Tot in septembrie, Apple va prezenta iPhone 6, posibil in doua versiuni, cu ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inch.

Iar daca pana de curand Samsung a profitat de lipsa Apple de pe segmentul smatphone-urilor de mari dimensiuni si a reusit sa isi consolideze imaginea de lider de segment, acum cel mai mare cosmar al sud-coreenilor intra in scena. Lansarile Apple din septembrie sunt si mai “periculoase” in conditiile in care alti concurenti ai Samsung au reusit deja sa erodeze din cota de piata a producatorului. Este vorba despre LG, in primul rand, cu o evolutie excelenta a vanzarilor, si de Huawei si Lenovo care vin puternic din spate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2