Sanatate in coma: Spitalul Targu Lapus functioneaza cu opt medici in loc de 23

PNL

Probleme mari la Spitalul Orasenesc Targu Lapus atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al personalului.

Unitatea medicala are in prezent doar opt medici, desi numarul necesar ar fi de 23, pentru a putea indeplini toate nevoile pacientilor.

“In decembrie am platit un miliard 400 din arierate si bineinteles ca mai avem, ca tot vin din urma. Problema la noi este ca suntem foarte putini, in loc de 23 suntem opt medici si e foarte scump gazul. Cel putin 600 de milioane platim acuma gazul, ca e foarte mare spatiul, avem 8.000 de metri patrati”, a spus Emilia Petrut, managerul Spitalului Orasenesc.

Aceasta spune ca in perioada urmatoare, la spital va veni un medic neurolog si ca, totodata, se incearca obtinerea unui ajutor din partea primariilor din zona.

“Va veni un medic neurolog, incercam sa ne aducem medici in ambulatoriu, ca multi s-au pensionat, au murit, rezidentii nu vor sa vina.

Incercam sa ne ajute primariile din zona, pentru ca noi nu deservim numai Targu Lapus, in raza noastra sunt inca 12 primarii si jumatate din pacienti ii avem de acolo”, a adaugat Emilia Petrut.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1