Sange pentru Gheorghe Dinu! Vezi ce a declarat jurnalistul Adi Rusu despre starea actuala a lui Gh. Dinu

Mai multi baimareni, printre care si pompieri si jurnalisti s-au prezentat astazi, 29 mai 2015, la Centrul de Transfuzie Sanguina pentru a dona sange pentru Gheorghe Dinu. Dintre acestia, doua persoane au avut grupa AB IV-RH Negativ.

Jurnalistul Adi Rusu a fost prezent, la prima ora a diminetii pentru a dona sange pentru Gheorghe Dinu.

”Am raspuns apelului colegului nostru Gheorghe Dinu, care se afla in stare critica la spital, dar mult mai bine, astazi (n.r.-29 mai 2017), fata de zilele trecute. Am fost impresionat de numarul mare de donatori, care la ghiseu au declarat ca doneaza pentru Dinu. Au aflat aproape toti, de situatia in care se afla, de pe retelele de socializare. Am intalnit si prieteni, cunoscuti, dar si necunoscuti pe care i-am auzit ca au venit pentru colegul nostru. Speram ca sangele de jurnalist, pentru ca au fost si colegi din presa, sau care au mai lucrat in presa, sa nu se faca apa nici la propriu si nici la figurat, pentru ca intreaga presa este in dificultate. Sigur, atunci cand boala te pune in incapacitatea de a profesa meseria este grav. Pe Dinu il asteptam din nou la lucru. Il asteapta studentii la Universitate, il asteapta toata lumea sa faca ceea ce el stie cel mai bine dintre noi…meseria pe care a imbratisat-o cu multi ani in urma”, a declarat Adi Rusu, pentru ZiarMM.

Directorul Centrului Melania Dascal a declarat faptul ca: “In general se poate dona din orice grupa si noi incercam sa dam grupa necesara pacientului. Sa speram ca vor mai veni donator cu aceasta grupa AB IV-RH Negativ. Noi vom face tot posibilul sa dam de grupa care trebuie”.

Va reamintim faptul ca jurnalistul, profesorul, omul de televiziune, prietenul nostrum Gheorghe Dinu se afla in stare grava in sectia A.T.I. a Spitalului Judetean avand nevoie URGENTA de sange grupa AB IV- RH negativ!

Rugam pe toti cei care pot ajuta sa se prezinte la Centrul de Transfuzie Baia Mare marti si miercuri, intre orele 7:00-11:30, cu mentiunea ca doneaza pentru Dinu Gheorghe.

Facem precizarea faptului ca de joi, 1 iunie a.c., si pana luni, 5 iunie a.c., inclusiv, Centrul de Transfuzie este inchis datorita sarbatorilor legale care urmeaza.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1