Sankt Petersburg-ul lui Vladimir Putin poate fi descoperit printr-un tur cu ghid

PNL

sankt petersburgTuristii aflati in vizita in fosta capitala a Imperiului Rus pot descoperi acum Sankt Petersburg-ul presedintelui Vladimir Putin, gratie unui tur in care vor afla detalii despre cei 44 de ani petrecuti aici de liderul rus in perioada in care orasul se chema inca Leningrad, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

“Acest tur al Sankt Petersburg-ului lui Putin este popular in special in randul turistilor straini”, povesteste ghidul acestei vizite de doua ore jumatate, pentru care turistii trebuie sa plateasca 1.800 de ruble (circa 25 de euro).

La putere in permanenta — fie la Kremlin, fie ca sef al guvernului — inca de la sosirea sa pe scena politica rusa in 1999, Vladimir Putin se bucura de o formidabila popularitate, actiunile sale politice fiind aprobate de trei sferturi din rusi.

Pe parcusul vizitei, ghidul si-a propus sa ii faca pe turisti sa-l cunoasca mai bine pe omul Vladimir Putin. Turul include o vizita la maternitatea — cea mai veche din Sankt Petersburg — unde Putin s-a nascut la 7 octombrie 1952, dar si pe strada Baskov, din apropiere, unde viitorul presedinte si-a petrecut copilaria in mijlocul “unei familii simple, muncitoresti”.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1