Sapanta: Doi carausi ucraineni lasati fara autoturism, de politistii de frontiera

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din Sarasau au depistat doi cetateni ucraineni care transportau cu un autoturism 12.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In data de 8 iulie 2019, in jurul orei 18.00, un echipaj mobil al politiei de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Sarasau, aflandu-se pe timpul indeplinirii atributiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localitatii de frontiera Sapanta, un autoturism marca Volkswagen Transporter, cu numar de inmatriculare specific Romaniei. In masina se aflau doi cetateni ucraineni, in varsta de 22, respectiv 23 de ani. Din primele verificari, in autoturism au fost descoperite mai multe colete cu tigari fapt pentru care cele doua persoane si masina au fost duse la sediul sectorului, in vederea continuarii cercetarilor.”

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 12.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 140.400 de lei, cantitate care a fost ridicata in vederea confiscarii.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Autoturismul marca Volkswagen a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor, iar pe timpul verificarilor s-a constatat ca numarul de inmatriculare aplicat pe acesta apartine un alt autoturism.”

Acum sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, respectiv de punere in circulatie un autoturism cu numere false de inmatriculare, la finalizare urmand a se lua toate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2