SĂPÂNȚA – Un șofer și-a abandonat mașina de spaimă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un șofer care transporta țigări de contrabandă și-a abandonat mașina pe care o conducea în momentul în care a dat peste polițiștii de frontieră. Aceștia observaseră autoturismul pe direcția localității Săpânța și au procedat la oprirea acestuia. Însă, la vederea patrulei Poliţiei de Frontieră, şoferul a abandonat maşina şi a fugit spre teritoriul ucrainean.

„În cel mai scurt timp, au fost anunțate autoritățile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului. Maşina abandonată era încărcată cu mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura transportării acestora la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii coletelor cu țigări, s-a constatat că acestea conțin 11.420 pachete țigări, de proveniență Duty-Free, în valoare de 133.614 lei”, precizează autoritățile de frontieră maramureșene.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării. În plus, se derulează verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2