Saptamana anticoruptie la frontiere – “Pe aici coruptia nu trece”

Reclame home 1
Reclame home 1

anti-coruptieCu ocazia Zilei Internationale Anticoruptie, care este marcata anual la data de 9 decembrie, Directia Generala Anticoruptie, in parteneriat cu Centrul National Anticoruptie al Republicii Moldova si Serviciul de Stat al Politiei de Frontiera din Ucraina cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, organizeaza in perioada 5-9 decembrie o ampla campanie de constientizare a cetatenilor din cele trei state intitulata „Saptamana anticorupţie la frontiere” sub deviza „Pe aici coruptia nu trece!”.

Scopul campaniei este constientizarea cetatenilor cu privire la riscurile implicarii in fapte de coruptie si informarea in legatura cu modalitatile de sesizare ale acestora, dezvoltarea unui climat de siguranta publica si crearea unui cadru de cooperare transfrontaliera.

In Romania, reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie, impreuna cu Inspectoratul General al Politiei de Frontiera si cu voluntari vor distribui in punctele de trecere a frontierei Halmeu, Sighetu Marmatiei, Galati, Oancea, Albita, Sculeni, Siret si in Aeroportul Otopeni, pe sensul de intrare in tara, materialele informative insotite de recomandari referitoare la adoptarea unui comportament integru si a unei atitudini pro active cu privire la sesizarea faptelor de coruptie.

Pe parcursul campaniei vor fi distribuite pliante si afise in 14 puncte de trecere a frontierei comune dintre Romania, Republica Moldova si Ucraina.

Startul campaniei la nivel national si implicit in Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei de pe raza judetului Maramures se va face luni, 5 decembrie,  ora 10.00.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole