Saptamana I.S.U. Maramures in cifre

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

incendiu pompieriPe parcursul sfarsitului de saptamana, pompierii militari maramureseni au actionat la localizarea si lichidarea a doua incendii, conform unui comunicat de presa al I.S.U. Maramures.

Primul a fost anuntat sambata, 23 aprilie, in jurul orei 04.15 si s-a manifestat la mai multe containere pentru deseuri menajere situate pe strada Luminisului din Baia Mare. Pompierii Detasamentului “Capitan Marchis Adrian” din municipiu au stins incendiul in circa 20 de minute. Au ars patru containere din plastic si circa 500 de kilograme de deseuri.

In aceeasi dimineata, in jurul orei 07.30, un echipaj de descarcerare din cadrul  Detasamentului de Pompieri Sighetu Marmatiei s-a deplasat de urgenta la o firma din municipiu, unde o femeie avea un brat prins intr-un malaxor. Pompierii au eliberat mana victimei din utilaj, iar aceasta a fost transportata de catre un echipaj al Seviciului de Ambulanta Judetean la Spitalul Municipal din Sighetu Marmatiei.

In aceeasi zi, in jurul orei 20.15, personalul Detasamentului de Pompieri “Capitan Marchis Adrian” Baia Mare a intervenit, cu trei autospeciale, la un incendiu izbucnit la o magazie a unei gospodarii situata pe strada Vasile Lucaciu din municipiu. Incendiul a fost lichidat in mai putin de o ora. Au ars acoperisul din lemn, pe o suprafata de circa 15 metri patrati si circa 100 de kilograme de material lemnos.

In intervalul 18-24 aprilie, personalul I.S.U. Maramures a gestionat 161 de situatii de urgenta, cu o medie zilnica de 23. Din total, pompierii militari au efectuat  31 de actiuni, din care 17 – recunoasteri in teren, noua – incendii, cate doua asistenta persoane si intors din drum, respectiv alte interventii – una. Media zilnica a trecut de paru.  

Personalul S.M.U.R.D.- paramedici pompieri, asistenti medicali si medici – a raspuns la 130 de solicitari, cu o medie zilnica de aproape 19 interventii. De la inceputul anului, personalul I.S.U. Maramures a gestionat 2510 situatii de urgenta, cu o medie de circa 22 interventii pe zi.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2