Sapte arme ridicate in urma unor perchezitii la Borsa

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Politistii au confiscat sapte arme de vanatoare, munitie, dar si alte obiecte in urma unor perchezitii efectuate la Borsa.

Pe langa aceste arme au mai fost ridicate un amortizor confectionat artizanal, 700 gr pulbere, 20 capsule nepercutate, 99 de cartuse, obiecte de vanatoare (binocluri, dispozitive de vedere pe timp de noapte, reflector etc.), trofee de cerb, caprior si mistret, precum si 17 kg de vanat. Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii.

“Azi, 27 martie, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Maramures, impreuna cu politistii din Borsa si Viseu de Sus, au efectuat trei perchezitii domiciliare la locuintele si dependintele a doua persoane cercetate pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Au fost confiscate sapte arme, munitie si alte obiecte de vanatoare.

Vizati de cercetarile politistilor au fost un tanar de 27 de ani si un barbat de 52 de ani, ambii din orasul Borsa. Mandatele de perchezitie domiciliara au fost emise de Judecatoria Dragomiresti in continuarea cercetarilor efectuate intr-un dosar penal inregistrat in 2018

La una dintre locatiile perchezitionate politistii au gasit mai multe bunuri detinute ilegal, printre care sase arme de vanatoare letale si una neletala, amortizor confectionat artizanal, 700 gr pulbere, 20 capsule nepercutate, 99 de cartuse, obiecte de vanatoare (binocluri, dispozitive de vedere pe timp de noapte, reflector etc.), trofee de cerb, caprior si mistret, precum si 17 kg de vanat. Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii

Verificarile efectuate de politisti in bazele de date indica faptul ca proprietarul locuintei in care au fost gasite bunurile, respectiv barbatul de 52 de ani, nu este autorizat pentru a detine, purta si folosi arme si munitii.

In cauza, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, continua urmarirea penala fata de acesta pentru comiterea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fata drept”, a declarat Cecilia Grozavu, comisar de politie in cadrul IPJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1