Sapte perechi de sportivi de la Prodance 2000 vor participa la Campionatul National de Clase al Romaniei

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Scoala de dans Prodance 2000 participa in perioada 29-30 septembrie la Campionatul National de Clase cu 7 perechi de sportivi de performanta. Competitia se va desfasura pe parcursul a doua zile, la Sala Sporturilor „Horea Demian” din Cluj-Napoca. 

Sportivii de la Prodance 2000 vor participa la urmatoarele categorii de concurs: o pereche la Hobby 6-9 ani, doua perechi la categoria D 12-13 ani, trei perechi la categoria C 14-15 ani Standard si Latino si o pereche la categoria B 14-15 ani Standard si Latino.

Campionatul National de Clase al Romaniei este una dintre cele mai importante competitii de dans sportiv din tara, alaturi de Campionatul National de Dans Sportiv al Romaniei, la care participa cele mai bine pregatite perechi de sportivi din toata tara.

La editiile trecute ale campionatului au participat peste 800 de sportivi din toata tara si 40 de arbitri care au jurizat concursul. Si in acest an, competitia se desfasoara pe durata a 2 zile si sunt inscrisi sportivi in 63 de categorii de concurs.

An de an, perechile de la scoala de dans Prodance 2000 s-au intrors cu titluri de campioni, vice-campioni sau podiumuri obtinute la Campionatul National de Clase astfel, cei care ii sustin se asteapta si in aceasta editie la rezultate deosebite din partea sportivilor.

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’19/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *