Sapte turci au fost surprinsi in timp ce incercau sa intre fraudulos pe teritoriul Ungariei

PNL

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au depistat cinci barbati si doua femei din Turcia, solicitanti de azil in Romania, care intentionau sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria.

Politistii de frontiera din Petea, in cooperare cu lucratori ai Serviciului Teritorial a Politiei de Frontiera Satu Mare au declansat o actiune pe linia prevenirii si combaterii migratiei ilegale, in zona de competenta.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Politistii de frontiera au depistat in zona de responsabilitate, pe raza localitatii Botiz, din judetul Satu Mare, sapte cetateni straini, cinci barbati si doua femei, care nu isi justificau prezenta in zona. Imediat, persoanele in cauza au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari. In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit faptul ca persoanele in cauza sunt din Turcia, cei cinci barbati avand varste cuprinse intre 21 si 36 de ani, iar femeile de 20, respectiv 49 de ani, solicitanti de azil in Romania.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar in continuare urmeaza a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1