septembrie 24, 2021

A saptea zi de protest: Cainele “special” alaturi de protestatarii baimareni (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In jur de 2000 de persoane au fost luni seara, pentru a saptea zi la rand la marsul de protest din municipiul Baia Mare. Chiar daca ordonanta 13 a fost abrogata, oamenii ii acuza in continuare de minciuna si nu mai au incredere.

Daca de la Prefectura, locul unde a inceput marsul la ora 18.00 erau cateva zeci de persoane, in drum spre sediul partidului PSD si in bulevardele mari li s-au alaturat alte sute de protestatari.

Mai mult de atat, de-a lungul celor sapte zile alaturi de manifestantii din oras a luat parte la mars si cainele “special”, care a pedalat mandru pe tot traseul. Patrupedul nelipsit de la protestele din fiecare seara s-a comportat exemplar, iar oamenii l-au indragit din prima.

Baimarenii sunt nemultumiti si spun ca vor continua sa iasa in strada pana cand Guvernul si Parlamentul va scapa de persoanele care au probleme cu justitia.

Protestul s-a incheiat cu putin timp in urma, nefiind inregistrate incidente.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Tyrion

    Daca au indragit acel catel, unul din rotestatari sau politisti oare nu-l adopta? Ar trebui doar sterilizat si microcipat, hranit si iubit si ar face fericit o familie.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2