Sarasau: Doi cetateni din Bangladesh, opriti la frontiera de nord a tarii

home camp2
home camp2
home camp2

In data de 5 decembrie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau, jud. Maramures, au declansat o actiune pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta.

“Astfel, colegii nostri au depistat, in apropierea frontierei cu Ucraina, pe raza localitatii de frontiera Sarasau, jud. Maramures, doi cetateni straini care nu isi justificau prezenta in zona.

Intrucat persoanele in cauza nu vorbeau limba romana, aveau hainele ude si nu detineau documente de identitate asupra lor, politistii de frontiera i-au dus pe cei doi la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau, in vederea continuarii cercetarilor.

In cadrul verificarilor preliminare, s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni din Bangladesh, in varsta de 16, respectiv 17 de ani si ca intentionau sa ajunga intr-un stat din Spatiul Schengen”, se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera Maramures.

In data de 6 decembrie, cei doi cetateni din Bangladesh au fost preluati de autoritatile de frontiera ucrainene, in baza acordului de readmisie, in vederea continuarii cercetarilor si luarii masurilor legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *