Sarasau: Traficanti “mirositi” de politistii de frontiera. Infractorii s-au refugiat in Ucraina

Reclame home 1
Reclame home 1


Un echipaj al politiei de frontiera din Sarasau a observat mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat catre interiorul tarii, incarcand intr-un autoturism care stationa colete voluminoase.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Imediat, s-a procedat la somarea prin voce a persoanelor in cauza, moment in care acestea au abandonat coletele si s-au retras pe teritoriul statului vecin, fapt pentru care au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin. La fata locului au fost descoperite 15 colete voluminoase care contineau tigari de provenienta ucraineana. Tigarile si autoturismul marca Land Rover au fost duse la sediul politiei de frontiera, unde, in urma inventarierii tigarilor, a rezultat cantitatea de 11.750 pachete, in valoare de 138.000 de lei, care a fost ridicata in vederea confiscarii.”

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitatii infractionale. De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Colete abandonate si la Valea Viseului

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Si politistii de frontiera din Valea Viseului au descoperit in apropierea frontierei de stat 6 colete cu tigari. Acestea au fost duse la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 46.800 de lei. Ambele evenimente infractionale s-au petrecut la acest sfarsit de saptamana.”

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se fac cercetari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole