Sarbatoarea Castanelor, in aer. Nu s-a aprobat nici macar bugetul. Cine va canta la scena?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sarbatoarea castanelor baimare roA mai ramas o luna si jumatate pana la debutul Sarbatorii Castanelor din acest an, insa Municipalitatea baimareana este total nepregatita. Nici pana la aceasta ora nu exista un buget aprobat, astfel ca intreaga organizare este in aer. In acest interval scurt, contractele cu artistii vor fi extrem de greu de realizat, in conditiile in care agenda majoritatii acestora este deja plina, in special in luna septembrie, una in care la nivelul tarii se organizeaza numeroase evenimente la scena. Asa s-a intamplat si in urma cu cativa ani, cand, din cauza lipsei de interes manifestate de Primarie si Consiliu Local, Sarbatoarea Castanelor era cat pe ce sa nu se mai tina.

In mod paradoxal, primarul Marinel Rob nu isi face nicio problema, aratandu-se optimist in privinta organizarii evenimentului. “Intram joi in Consiliul Local, la sedinta extraordinara, cu un proiect de hotarare pentru a aproba bugetul pentru Castane, acolo vom mai discuta. Cel putin cu castigatorul licitatiei va trebui sa stabilim, domnule, noi ne propunem formatiile cutare si el sa le contacteze, daca nu sunt ocupate”, afirma Rob.

Ramane de vazut cine va avea disponibilitatea de a concerta in Baia Mare (artistii avand fixate concertele cu multe luni inainte) si pentru ce bani, in conditiile in care Municipiul are datorii de milioane euro (e suficient sa ne gandim aici la URBIS, DRUSAL, cluburile de handbal, fotbal, precum si firmele care executa lucrari pe drumurile publice).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Tibor Vaida

    Lasa ca vine supereroul Cc si pune mana pe matura, pe instrumente si poate face si ceva kurtos si o data a rezolvat problema.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1