UPDATE: Sarbatoarea Castanelor, in atentia consilierilor locali. Ce vor sa aprobe

UPDATE: Proiectul a fost aprobat.

Sarbatoarea Castanelor, mai nou Festivalul Castanelor, se va afla astazi in atentia consilierilor locali, care se intalnesc de la ora 15.00 intr-o sedinta extraordinara.

Pe langa aprobarea organizarii evenimentului “Expo-Flora”, alesii locali vor avea pe ordinea de zi si proiectul de hotarare privind aprobarea Caietului de sarcini pentru atribuirea prin licitatie publica cu strigare a amplasamentelor aflate pe domeniul public al Municipiului Baia Mare, cu ocazia FESTIVALULUI CASTANELOR 2017 in perioada 21- 24 septembrie 2017

Conform proiectului, aplasamentele destinate comerciantilor care participa la Targul produselor traditionale si mesterii populari care apartin Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Maramures, precum si organizatiile nonguvernamentale care doresc sa participe la Festivalul Castanelor 2017 (exceptand activitatile de alimentatie publica) nu se vor atribui prin licitatie.

Comisia de licitatie va avea urmatoarea componenta: Vida Noemi Erika, Lupsa Alexandru, Durus Alin Dan Victor, Mihali Cristin, Daraban Ana Maria, Barbur Natalia Melania, Seregi Stela.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Dinu P.

    Cand va fi o sedinta extraordinara de construire a unui parc logistic industrial? Numaram,in ani,sedintele extraordinare pentru dans si chermeze populare si nimic,nimic,pentru dezvoltarea economica locala.Doar incompetenti,peste tot.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1