Sărbătoarea Castanelor: Concertele ar urma să aibă loc în trei locații

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În cazul în care evenimentul Sărbătoarea Castanelor va avea loc, concertele din cele trei zile ar urma să fie organizate în trei locații: Piața Libertății, Bd. Unirii și Colonia Pictorilor.

”Formații și artiști consacrați din lumea muzicală naţională vor crea de-a lungul serilor desărbătoare o atmosferă de poveste și show-uri autentice, aceștia urmând să evolueze înlocaţii diferite din oraş, respectiv Piața Libertății, Bd. Unirii și Colonia Pictorilor.

Spectacolele muzicale vor fi diversificate, astfel încât să fie atinse categorii variate depublic: de la iubitori de muzică pop-rock şi cei de muzică ușoară modernă, până laîndrăgostiţi ai muzicii folk şi cei care ascultă muzică simfonică deopotrivă, inclusiv ceicare savurează jazz-ul, rock-ul sau folclorul autentic”, precizează municipalitatea băimăreană.

Ședința de Consiliu Local programată marți, 7 septembrie, nu a mai avut loc.

Dacă până la urmă consilierii locali vor aproba organizarea evenimentului, ediția a XXVIII-a a Sărbătorii Castanelor se va desfășura în perioada 24 – 26 septembrie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Gogu

  Incredibil ce se întâmplă.te invita autoritățile practic sa te îmbolnăvești și pe urmă închid iar pt că cresc cazurile de covid!!!

  Reply
 2. Ioan

  In cazul că evenimentul va avea loc e mai mult decât probabil că cele trei locații menționate în articol vor fi schimbate in ATI…Horea II.., Tanatoriu…All inclusive !

  Reply
 3. Andy

  Nu pot sa cred ca sunt capabili de asa ceva dupa tot prin ce am trecut!!adevarul e ca ne meritam soarta!sper ca mai sunt oameni cu constiinta care nu vor lua parte la sifonarea de bani din bugetul local!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2