UPDATE: Sarbatoarea Castanelor, din nou in atentia Consiliului Local. Ce vor sa aprobe

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Proiectul a fost aprobat cu 17 voturi pentru.

Sarbatoarea Castanelor revine in atentia Consiliului Local Baia Mare.

In sedinta extraordinara de astazi, pe ordinea de zi se va afla un proiect de hotarare privind completarea si modificarea unei Hotarari ce are legatura cu taxele de utilizare temporara a locurilor publice in perioada evenimentului

De asemenea, se doreste si aprobarea Comisiei de atribuire a locatiilor si de licitatie publica cu strigare din cadrul aceluiasi eveniment.

Vezi mai jos cuprinsul proiectului de hotarare:

1.Proiect de hotarare privind completarea si modificarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Baia Mare nr. 497/2018 privind taxele de utilizare temporara a locurilor publice in perioada evenimentului cultural cu titlul “Castane 2018” din 28 septembrie-07 octombrie 2018 si aprobarea Comisiei de atribuire a locatiilor si de licitatie publica cu strigare din cadrul aceluiasi eveniment

Art. I. Se aproba modificarea si completarea art.1 al Hotararii Consiliului Local al Municipiului Baia Mare nr. 497/2018, dupa cum urmeaza:

(1) prin modificarea aliniatelor identificate cu litera b si c, si care vor avea urmatorul cuprins:

b) pentru vanzarea produselor de sezon: castane, porumb fiert, must, vin si alte asemenea, 2000 lei/casuta de dimensiunea 3m/2m cu terenul aferent in perioada 28 septembrie-07 octombrie 2018 pentru zona Pta Libertatii sau Bdul Unirii.

c) pentru vanzare produse de artizanat, 2000 lei/casuta de dimensiunea 3m/2m cu terenul aferent in perioada 28 septembrie-07 octombrie 2018 pentru zona Pta Libertatii sau Bdul Unirii.

(2) prin introducerea unui nou aliniat identificat cu litera f, care va avea urmatorul cuprins:

”f) pentru eliberarea acordului de desfasurare activitati in cadrul si pe perioada evenimentului “Castane 2018” agentilor economici amplasati temporar pe terenuri din cadrul perimetrului de desfasurare a evenimentului se stabileste o taxa de 20 lei/mp de teren ocupat/ perioada, indiferent de activitatea desfasurata. Pentru agentii economici care au inchiriat teren din proprietatea municipiului taxa este inclusa in taxa de utilizare teren prevazuta la art.1 al prezentei hotarari.”

Art. II. Se aproba completarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Baia Mare nr. 497/2018, prin introducerea dupa art.8 a articolului 8¹ cu urmatorul cuprins:

”Art.8¹ (1) Se stabileste Comisia de atribuire a locatiilor si de licitatie in urmatoarea componenta:

Vida Noemi Erika – viceprimar – presedinte;

Ancuta Bontea – membru

Lupsa Alexandru – membru

Mihali Cristina – membru

Daraban Ana Maria – membru

Barbur Natalia Melania – membru

Iolanda Toth – membru

(2) Se desemneaza membrii supleanti care isi vor desfasura activitatea in absenta membrului titular corespunzator din comisia numita la articolul 2 din prezenta hotarare, dupa cum urmeaza:

Gőnczi Adriana Elena; Anca Barcan; Vaum Samir;

Art.III. Celelalte prevederi ale Hotararii Consiliului Local al Municipiului Baia Mare nr. 497/2018, raman neschimbate.

Art.IV. Prezenta hotarare se aduce la cunostinta publica prin grija Directiei Relatii Publice.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole