Sarbatoarea continua: Prodance 2000 Baia Mare a dus dansul in Piata Cetatii si… la scoala!

PNL

dansul-in-scoliDupa workshop-ul de salsa, bachata si kizomba care a deschis luna de evenimente aniversare si dupa show-ul de vals si bachata prezentat in cadrul Sarbatorii Castanelor, celebrarea celor 16 ani de activitate a clubului Prodance 2000 Baia Mare a continuat cu momente inedite: peste o suta de copii au transformat Piata Cetatii in sala de spectacol, perechi de performanta au dus mai apoi dansul in scoli, Prodance 2000 a lansat primul numar din ziarul scolii de dans, iar la finele saptamanii sunt vizate niste medalii la Cupa Maramuresului.

In 2 octombrie, Prodance 2000 a dus din nou dansul in strada. Aproximativ 80 de copii din grupe de incepatori si intermediari (cei mai mici dansatori fiind in varsta de 4 ani!) au evoluat cu dezinvoltura in Piata Cetatii, aratandu-le parintilor si antrenorilor progresele facute. 10 perechi de performanta au incantat spectatorii cu momente de Latino si Standard, demonstrand ca laurii cuceriti in competitiile acestui an nu au fost nicidecum intamplatori. Copii din grupa precompetitionala au debordat de veselie pe ritmuri de cha cha si jive. In final, antrenoarele Carmen Sina, Dorina Farcas si Noemi Popa au provocat toti participantii la eveniment – protagonisti si spectatori impreuna – sa urmeze miscarile propuse in cadrul unei coregrafii spontane.

”Este o experienta foarte placuta sa dansezi in aer liber, cu atat mai mult cand ai parte de soare prietenos si de un decor frumos. Am decis sa scoatem dansul din salile de antrenament si spectacol cat mai des cu putinta pentru ca dorim sa impartasim bucuria noastra de a dansa cu cat mai multa lume”, a mentionat Lorand Ilyes, presedinte al Prodance 2000 Baia Mare.

Si dupa ce au dus din nou dansul in strada, cei de la Prodance 2000 au ales sa transforme si recreatia mare in spectacol. Calin Dunca & Dora Negrea si Darius Frincau & Dora Trufan au dansat la Scoala Gimnaziala ”Lucian Blaga”, in timp ce Adi Pop & Anca Dunca au evoluat la Scoala Gimnaziala ”Nicolae Iorga” – acolo unde elevi si dascali deopotriva s-au lasat angrenati in coregrafia spontana propusa de Noemi Popa. ”Ne-am gandit sa imbinam aniversarea clubului nostru cu Ziua Mondiala a Educatiei, celebrata in 5 octombrie, si sa demonstram ca dansul este o metoda alternativa de educatie care implica numeroase si importante beneficii pentru toti <<invataceii>>, indiferent de varsta!”, a declarat Ilyes.

A doua saptamana aniversara din luna de sarbatoare de la Prodance 2000 se termina in Baia Sprie, cu prilejul concursului national ”Cupa Maramuresului”. A patra editie a competitiei este programata sambata, 8 octombrie, in sala de sport (situata pe str. Ignis nr. 1). Prima proba de concurs este planificata pentru ora 9.15. Circa 40 de perechi vor reprezenta clubul aniversat. Organizatori sunt Spria Top Dance, Prodance 2000 si Destiny Baia Mare.

Si tot in cadrul aniversarii clubului baimarean a fost lansat primul numar din ziarul Prodance 2000 Baia Mare. O publicatie inedita care isi propune sa aduca periodic in atentie cele mai proaspete informatii, cele mai impresionante povesti si cele mai stralucitoare performante ale comunitatii de dansatori. Ziarul are 12 pagini full color, fiind tiparit in conditii grafice deosebite, si se distribuie gratuit.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1