Sarbatori de Iarna: Spectacol de Craciun, marca ASSOC (VIDEO)

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

assoc serbare

Tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi al Asociatiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenta Sociala ASSOC, impreuna cu tinerii din Centrul de Servicii Sociale Pinocchio din Carbunari au pregatiti un spectacol special, dedicat Craciunului. Tinerii au pregatit colinde, scenete si strigaturi, fiind rasplatiti cu ropote de aplauze de catre publicul prezent la manifestare.

“Ca in fiecare an, tinerii nostri, care in acest an sunt mai multi, au placerea sa va invite la spectacolul de Craciun. Va doresc sa gasiti caldura, intelegere pentru acest moment deosebit de interesant pe care l-au pregatit colegii mei”, a declarat Kristina Cucu, vicepresedinte ASSOC, in deschiderea evenimentului.

Imbracati in haine de sarbatoare si in costume traditionale, evenimentul a cuprins momente speciale, oferite de colindatorii care au trecut pragul institutiei.

Cu un clopotel in mana, si-a facut aparitia si Mos Craciun, care nu a venit cu sacul gol, ci cu multe cadouri. Desi era obosit dupa lunga calatorie, Mosu’ nu s-a asezat pana nu a dat mana cu tinerii care il asteptau nerabdatori.

ZiarMM

[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=lX8Pg0_k96E[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1