Sarbatori fericite din partea echipei Drurelax (VIDEO)

drurelaxDrurelax transmite tuturor clientilor Sarbatori fericite si multa relaxare.

“Drurelax cu toata echipa va ureaza Sarbatori fericite si va asteptam la relaxare, la noi”, spune o reprezentata Drurelax.

Programul centrului Aquasport Drurelax este cel normal, in afara de 31 decembrie (orar 08.00 si 15.00) si 1 ianuarie (inchis).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    mai prietenilor de la aguasport, avem aici o mica/mare problema cu vecinii nostri. cei de la aguastar au organizat un concurs cu premi si – se pare – l-au lasat pe prietenu “eu” cu buza umflata.omul -de buna credinta si convins ca va cistiga – si-a cumparat in vara costum de baie iar mai apoi patine, crosa,casca si puc de hokey si tot nu l-a sunat nimeni.eu zic sa faceti voi dreptate si sa-i faceti cadou un bilet de intrare.:))).

    Reply
  2. Aneta

    Multumim pentru urari, dar cea mai mare bucurie si urare ar fi sa deveniti ceea ce ati fost : ADEVARATI PRFESIONISTI! Nu puteti sa ne luati banii la intrare , iar in bazine sa fie apa sub 28-29 grade. Sper ca de luni o sa pot sa intru in toate bazinele( inclusiv in butoiul cu apa sarata) La multi ani si sa auzim numai de bine!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1