Sarbatori fericite din partea echipei Drurelax (VIDEO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

drurelaxDrurelax transmite tuturor clientilor Sarbatori fericite si multa relaxare.

“Drurelax cu toata echipa va ureaza Sarbatori fericite si va asteptam la relaxare, la noi”, spune o reprezentata Drurelax.

Programul centrului Aquasport Drurelax este cel normal, in afara de 31 decembrie (orar 08.00 si 15.00) si 1 ianuarie (inchis).

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’16/07/2019’

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    mai prietenilor de la aguasport, avem aici o mica/mare problema cu vecinii nostri. cei de la aguastar au organizat un concurs cu premi si – se pare – l-au lasat pe prietenu “eu” cu buza umflata.omul -de buna credinta si convins ca va cistiga – si-a cumparat in vara costum de baie iar mai apoi patine, crosa,casca si puc de hokey si tot nu l-a sunat nimeni.eu zic sa faceti voi dreptate si sa-i faceti cadou un bilet de intrare.:))).

    Reply
  2. Aneta

    Multumim pentru urari, dar cea mai mare bucurie si urare ar fi sa deveniti ceea ce ati fost : ADEVARATI PRFESIONISTI! Nu puteti sa ne luati banii la intrare , iar in bazine sa fie apa sub 28-29 grade. Sper ca de luni o sa pot sa intru in toate bazinele( inclusiv in butoiul cu apa sarata) La multi ani si sa auzim numai de bine!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *