Sarbatori Pascale: Festival de pricesne, la Ciocotis

PNL

pricesne-cernesti-2

O noua editie a Festivalului de pricesne “Patimile Domnului”, se va desfasura duminica, 5 aprilie, la Biserica Ortodoxa din comuna Ciocotis. Evenimentul este organizat de Primaria Cernesti in colaborare cu institutiile bisericesti si scolare din localitate. Nelu Sovre, primarul localitatii Cernesti, a mentionat faptul ca manifestarea dedicata Sarbatorilor Pascale va deveni traditie.

“Recitalul va fi sustinut de Rafila Barbos, Margareta Cucuiet Barbos, Hermina Marc, corurile de copii de la scolile gimnaziale din Trestia, Ciocotis si Cernesti, Grupul Vocal de teologi Ascor si Corul Ansamblului Magura Cernesti”, a declarat Nelu Sovre, primarul localitatii Cernesti.

Primarul localitatii Cernesti a mai adaugat faptul ca, cel mai probabil, anul viitor evenimentul va fi organizat in alta localitate.

“Ne dorim sa aducem Sarbatorile Pascale in casele tuturor celor care vor participa la festival. Editia de anul trecut s-a desfasurat la Cernesti, acum in Ciocotis, iar anul viitor ne propunem sa fie in alta localitate”, a punctat Nelu Sovre.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1