Sarutul de ADIO: PNL Maramures, fara reprezentanti in Senat. Cine merge in Parlament

viorica-chereches-sarutul-lui-dolha-pnl-maramures

In urma rezultatelor de la alegerile din Maramures, Partidul National Liberal a ramas fara reprezentanti la Senat, in Parlamentul Romaniei.

Chiar daca Viorica Chereches a obtinut un mandat, afirmatia acesteia conform careia nu va fi niciodata liberala arata faptul ca PNL nu va avea un reprezentant autentic in Parlament.

Din judetul Maramures vor ocupa un scaun in Parlament, sapte deputati si trei senatori.

Va prezentam mai jos lista reprezentatilor din Maramures pentru Camera Deputatilor si Senat:

Camera Deputatilor:

PSD: Gheorghe Simon, Sorin Bota, Calin Matei

PNL: Viorica Chereches

PMP: Todoran Adrian

USR: Vlas Durus

UDMR: APJOK Norbert

SENAT:

PSD: Sorina Pintea, Liviu Marian Pop

PNL: ZERO

PMP: Covaciu Severica

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. Ionut

  As aprecia daca ati informa opinia publica corect. Ori stati prost cu matematica, ori sunteti partizan. Oricum ar fi, PMP nu ia loc de senator in Maramures. PNL ia! Frustrarile pt dl Dolha le puteti varsa pe pagina personala de facebook, nu pe un site care are rolul de a informa.

  Reply
  1. Attila

   Informatia e oficiala si corecta. Matematica nu e suficienta pentru intelegerea sistemului electoral. Se numeste redistribuire. Ironic, nu-i asa?
   Oricum pnl mm isi merita cu varf si indesat rasplata pentru masinatiunile cu mama lui kk. Au vrut sa fie locomotiva pentru partid, insa nu numai ca nu a fost, dar le-a subtilizat liberalilor maramureseni si singurul loc castigat. Poate asa vor invata si ei ca orice colaborare cu kk e doar in interesul lui si in dezavantajul celor care fac pact cu el. Aviz amatorilor!

   Reply
  2. platformakake

   Mai ti minte cafeaua la care ti-am zis ” ai grije priete Dolha ca Kake te face “. Tu ai ris de mine, acum rid eu de tine dar sincer imi pare rau de liberalii maramureseni , ei nu meritau aceasta soarta.
   Acum e rindul tau , DEMISIA este singura ta varianta si sa te intorci la ce te pricepi – ‘ gainarii cu porci ‘ !

   Reply
 2. marin

  Pai tot le-a placut guvernul ficusului ,Zero.Si-a dat Dolha demisia?O sa vedem in 4 ani ce mari minuni o sa faca toti astia,oricum unii si-au dat demult examenul si stim de pe acum de ce sunt in stare.

  Reply
 3. stefan

  O CE VESTE MINUNATA, DE LA BUCURESTI S-ARATA, ASTAZI A PIERIT, CEL FARA DE CUVANT…
  MARE VESTE MARE : GENIALUL STRATEG MIRCEA DOLHA – S-A SINUCIS POLITIC ALIINDU-SE CU CATALIN CHERECHES! DEMISIA MIZERABILE, DU-TE CU ALINUTA ALBINUTA!

  Reply
 4. Oana

  Ai văzut, Dolha, că Cherecheșii ț’i-au rupt gâtul? O meriți! Pentru că ai dat mâna cu necuratul pentru a păcăli electoratul! Și să vezi mișcarea următoare: Deputăreasa Vio Cherecheș se va dezice de liberali și va trece la pesediști. Va face și pe Dracu în patru să/și scape odrasla de pușcărie. În final, nu va reuși! Pe Cătălin Cherecheș îl așteaptă multe condamnări la pușcărie. Condamnări în cascadă.

  Reply
 5. Matei

  Acum Dolha Mircea, urmeaza sa de a cu subsemnatul pentru lucrariile facute in aductiunile de apa si canalizare de catre firmale sale capuse si de interpusi ( com Coas unde canalizarea trebuie refacuta din nou ) sa nu vb de lucrariile din jud.Satu Mare ,groapa de gunoi de la Borsa , ei micule paranoia ti-a sosit ceasul D N A vegheaza, DICOT lucreaza ???….

  Reply
 6. Danny

  Asa se intampa când destinele unui partid ajung pe mainile unor opurtunisti,Dolha si Man mari lideri liberali care. au propulsat-o pe ingenua mamita a infractorului kk in Parlament Bataie de joc la adresa electoratului liberal,care a refuzat asemenea mascarada.Pe acest val de nemultumire a liberalilor au invins vitejii pesedisti,eficienti in campanie electorala ,pentru ca in rest isi vad de propriul interes.Rusinos de a face politca in acest judet.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1