Şase dosare penale pentru infracţiuni rutiere, în Maramureș

În acest week-end, poliţiştii au depistat patru bărbaţi care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatele testărilor cu aparatul etilotest fiind între 0,43 şi 0,82 mg/l alcool pur în aer expirat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Bogdan Vodă au identificat pe raza localităţii Şieu un tânăr de 25 de ani din Rozavlea, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Azi noapte ,la ora 00.20, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Vișeu de Sus au depistat în trafic în zona numita „La Răscruci”, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Moisei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu beneficiază de asigurarea obligatorie, numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism sunt false, iar tânărul figurează cu permisul de conducere retinut, ca urmarea săvârşirii unor infracţiuni la regimul rutier, conform IPJ.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, de conducere a unui vehicul cu numar fals şi de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1