Sase focuri de arma i-au pus pe fuga pe traficantii de tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unor actiuni specifice desfasurate in zona de competenta, peste 38.000 de pachete cu tigari de contrabanda.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: Lucratorii nostri au observat pe raza localitatii de frontiera Falcau, jud. Suceava, mai multe persoane care transportau de la linia de frontiera catre interiorul tarii colete voluminoase. Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea celor in cauza efectuand somatiile legale prin voce. Nici de aceasta data cei in cauza nu s-au supus, fapt pentru care au fost executate sase focuri de avertisment in plan vertical. In acel moment barbatii au abandonat coletele si s-au retras spre teritoriul statului vecin.”
La fata locului a fost solicitata o echipa de interventie care a procedat la cercetarea terenului concomitent cu supravegherea zonei.

In urma cercetarii zonei au fost descoperite mai multe colete cu tigari care au fost duse la sediul politiei de frontiera, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 35.160 de pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la suma de 412.000 lei. In cauza se efectueaza cercetari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2