Sase incendii la sfarsit si inceput de an. Lucratorii de la ISU Maramures au intervenit in timp util

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pompierii maramureseni au intervenit la 6 situatii de urgenta in intervalul 30 decembrie 2019-2 ianuarie 2020.

Astfel, in data de 30 decembrie 2019, pompierii din Viseu, alaturi de pompierii voluntari, au intervenit in Poienile de sub Munte, unde un sopron cu fan a fost cuprins de flacari. Au ars circa 60 de metri patrati din constructie si circa 2 tone de fan.

Marti, 31 decembrie 2019, pompierii viseuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu in urma caruia a ars doar funinginea din cosul de fum.

Prima zi din an

Prima zi a noului an a debutat, pentru pompierii maramureseni, cu un incendiu izbucnit la o centrala termica in Viseu de Sus. Focul a distrus un perete despartitor din lemn si rigips. La Borsa, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la cosul de fum a unei locuinte.
Punctul de Lucru Somcuta Mare a intervenit in localitatea Satulung pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in camera unei locuinte. Incendiul a distrus tavanul din lemn, o canapea si diverse materiale textile.

A doua zi din an

Militarii Garzii de Interventie Viseu de Sus au intervenit astazi, 2 ianuarie 2020, la un incendiu izbucnit intr-o incapere a unei locuinte. In urma incendiului s-a distrus circa 1 metru patrat de perete din lemn.

Foto-Arhiva//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *