Sase incendii la sfarsit si inceput de an. Lucratorii de la ISU Maramures au intervenit in timp util

Pompierii maramureseni au intervenit la 6 situatii de urgenta in intervalul 30 decembrie 2019-2 ianuarie 2020.

Astfel, in data de 30 decembrie 2019, pompierii din Viseu, alaturi de pompierii voluntari, au intervenit in Poienile de sub Munte, unde un sopron cu fan a fost cuprins de flacari. Au ars circa 60 de metri patrati din constructie si circa 2 tone de fan.

Marti, 31 decembrie 2019, pompierii viseuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu in urma caruia a ars doar funinginea din cosul de fum.

Prima zi din an

Prima zi a noului an a debutat, pentru pompierii maramureseni, cu un incendiu izbucnit la o centrala termica in Viseu de Sus. Focul a distrus un perete despartitor din lemn si rigips. La Borsa, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la cosul de fum a unei locuinte.
Punctul de Lucru Somcuta Mare a intervenit in localitatea Satulung pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in camera unei locuinte. Incendiul a distrus tavanul din lemn, o canapea si diverse materiale textile.

A doua zi din an

Militarii Garzii de Interventie Viseu de Sus au intervenit astazi, 2 ianuarie 2020, la un incendiu izbucnit intr-o incapere a unei locuinte. In urma incendiului s-a distrus circa 1 metru patrat de perete din lemn.

Foto-Arhiva//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1