Sase incendii pentru pompierii maramureseni, in perioada 18-20 octombrie

home camp2
home camp2
home camp2

Pompierii maramureseni au intervenit pentru lichidarea a sase incendii in intervalul 18-20 octombrie.

Vineri, 18 octombrie, pompieii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la conductele tehnologice ale unui ciclon de rumegus. Incendiul a distrus sacii de filtrare ai instalatiei.

Pompierii viseuani au lichidat un incendiu izbucnit la cosul de fum al unei locuinte. Din fericire a ars doar funinginea din cosul de evacuare. Militarii baimareni au lichidat un incendiu, in Lapusel, in urma caruia au ars circa 2 hectare de vegetatie uscata.

Sambata, 19 octombrie, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Somcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu in urma caruia au ars circa 3 hectare de vegetatie uscata.

Duminica, 20 octombrie, un incendiu de vegetatie a izbucnit in localitatea Sapanta. Pompierii sigheteni au intervenit si au lichidat incendiul in urma caruia au ars circa 12 hecatre de vegetatie si 3 hectare de vegetatie fond forestier. Pompierii baimareni au intervenit in Baia Sprie, unde un cos de fum a luat foc. Flacarile au ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *