Șase situații de urgență pentru pompierii maramureșeni, în intervalul 21-23 noiembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În intervalul 21-23 noiembrie, pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a șase situații de urgență.

Sâmbătă, 22 noiembrie, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj. Focul a distrus compartimentul motor și habitaclul utilajului. La Vișeu de Jos, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

Duminică, 22 noiembrie, pompierii sigheteni au fost solicitați să intervină în Săpânța, unde un incendiu a izbucnit în casa unei scări. Flăcările au distrus 1 metru pătrat de izolație din polistiren, un tablou electric și 2 metri liniari de cablu electric. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incediu în localitatea Strâmtura. Militarii au acționat cu 2 echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor. Flăcările au distrus circa 35 de metri pătrați din acoperișul unei case din lemn. De asemenea, în urma incendiului au ars și pereții portanți ai casei și diverse obiecte de mobilier și materiale textile. La Baia Sprie, pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o claie de fân. Au ars circa 500 kg de fân.

Luni, 23 noiembrie, în jurul orei 2:40, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, care a rămas încarcerată în urma producerii unui accident rutier. Victima, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la spital de către schipajul de prim ajutor S.M.U.R.D.

Informații furnizate de Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *