Satmareni prinsi cu tigari de contrabanda in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaIn data de 21 decembrie, in jurul orei 13.30, un echipaj al politistilor de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, aflat in misiune in zona de competenta, a identificat in trafic, pe raza localitatii Craciunesti, judetul Maramures, un autoturism marca Volkswagen inmatriculat in Romania, suspect ca transporta tigari de provenienta ucraineana.

Politistii de frontiera au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control autoturismul condus de Dumitru H., in varsta de 18 ani, alaturi de care se mai afla, ca pasager, Florin P., de 40 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Satu Mare.

„In urma verificarilor efectuate, in autoturism au fost descoperite 7 colete in care se aflau tigari pentru care cei doi nu detineau documente legale. Astfel, cele doua persoane, impreuna cu autoturismul si tigarile a fost duse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii celor sapte colete a rezultat cantitatea de 3.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 31.500 lei, cantitate ce urma sa fie comercializata pe piata neagra de desfacere”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la final urmand a se lua toate masurile legale ce se impun.

De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infractionala, in valoare de 3.200 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2