Satu Mare: Fost sef la Jandarmi, amendat dupa ce a sunat la 112 pentru a testa reactia autoritatilor

home camp2
home camp2
home camp2

Gheorghe Avram, fost sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare, a fost amendat cu 500 de lei pentru ca a sunat la 112 si a anuntat ca s-ar fi ratacit, el spunand cand a fost gasit ca a incercat sa testeze reactia autoritatilor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Satu Mare, Adriana Pop, a declarat sambata pentru AGERPRES ca a fost un apel la 112 pentru o persoana ratacita in padurea Noroieni. Cand persoana respectiva a fost gasita, a spus ca a fost doar “un test”.

“Am avut un apel la 112 pentru o persoana ratacita. Aceasta a fost localizata rapid de catre cei de la STS, am trimis la fata locului un echipaj de prim ajutor, iar persoana a fost gasita imediat, fara nicio problema. Am inteles de la colegi ca a spus ca a facut un test. Daca era un test, trebuia sa fie organizat ca un test. Apelul a fost inregistrat ca un apel abuziv”, a spus Adriana Pop.

In urma apelului abuziv, barbatul a fost amendat de politisti.

“Barbatul a fost sanctionat cu 500 de lei pentru apel abuziv la numarul 112”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare, Paula Gabor.

Surse judiciare au precizat ca persoana sanctionata este un fost sef al IJJ Satu Mare, Gheorghe Avram.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *