Satu Mare: Traficul de pasageri pe Aeroportul International, mai mare cu 22% in luna octombrie decat in 2017

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Traficul de pasageri pe Aeroportul International Satu Mare a crescut cu 22% in luna octombrie fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza, luni, un comunicat de presa al institutiei, informeaza AGERPRES.

Potrivit sursei citate, in luna octombrie a acestui an au fost suplimentate zborurile de la si spre Londra, dar si cursele spre Bucuresti.

„Compania Wizz Air a crescut frecventele de zbor spre Londra Luton, de la 2 la 3 curse saptamanale, iar acestea sunt operate in zilele de marti, joi si sambata. Mai mult chiar, compania aeriana deja a anuntat, tot in aceasta luna, ca, din martie 2019, va suplimenta la 4 frecvente saptamanale zborurile spre capitala britanica. In aceasta luna, gradul de incarcare a fost de 92,4%, fata de 86,82% in octombrie 2017. Cresterea semnificativa este pe segmentul intern, respectiv de cu 39,81% mai mult fata de aceeasi luna a anului 2017”, au precizat reprezentantii Aeroportului Satu Mare, citati in comunicatul de presa.

In total, traficul de pasageri in luna octombrie a crescut cu 22,66%, raportat la octombrie 2017.

In perioada ianuarie – octombrie 2018, numarul calatorilor a crescut cu 17,87% fata de perioada similara a anului trecut.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2