septembrie 27, 2021

Satul sa astepte dupa liberali, Cristian Anghel a trecut la Ecologisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian anghelAnunt poate surprinzator pentru unii facut de fostul primar al Baii Mari, Cristian Anghel. Acesta a trecut la Partidul Ecologist Roman, filiala Maramures, dupa ce, dupa cum singur a declarat, s-a saturat sa astepte dupa colegii liberali pana acestia aveau sa ia o decizie. In cadrul unei conferinte de presa, Cristian Anghel a vorbit despre campania electorala care urmeaza, anticipata ca fiind una dificila.

“Orice campanie electorala este una dificila. Campania electorala va fi dificila pentru toti. Sunt posibile surprize. Va fi o batalie pe zona de nehotarati si pe zona celor care nu si-au exprimat dorinta de a merge la vot. M-au cautat foarte multe partide si trebuie sa recunosc ca mi-ar placea sa construim un model de dezvoltare durabila, aici la Maramures. Sunt trei categorii de voturi si anume votul emotional, votul tehnic si votul doctrinar, care a cam disparut din Romania, din pacate”, a declarat Anghel.

Acesta a aratat ca este interesat de listele pentru Consiliul Local Baia Mare, Consiliul Judetean si parlamentare, Primaria Baia Mare nereprezentand o prioritate in momentul de fata. Desi, dupa cum singur a lasat sa se inteleaga, optiunile s-ar putea schimba in functie de ce se intampla in continuare.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Bonis

  Daca tot nu i se prindeau copacii plantati in timpul mandatului poate acum il invata ecologistii ca de fapt secretul era ca aveau nevoie si de apa.

  Reply
 2. Vasile Tivadar

  Fostul presedinte al Partidului Ecologist din Maramures atrecut la liberali si chiar a fost sondata increderea liberalilor in candidatura dumnealui la primarie. Domnul A nu a fost trecut in acel sondaj si atunci a trecut sa organizeze acest PER. Numai ca rezultatele care il interseaza pe domnul A au fost obtinute de un alt partid cu doctrina ecologista!

  Reply
 3. Moldovan

  Vai saracul rau a ajuns ori bletemele celor oropsiti de el ,a stagnarii dezvoltari orasului 20 de ani acuma l-au ajuns poate si inca ceva totul se plateste inainte de plecare…….

  Reply
  1. Anda Matei

   Voiam doar sa spun ca marginalizarea lui Cristian Anghel nu a fost deloc favorabila PNL-istilor. Nu vor mai accede ei multa vreme la Primarie si nici nu au sanse prea mari in formatia in care sunt nici la celelalte alegeri. Imi pare rau ca un om cu experienta lui Anghel se iroseste printer toti tzoparlanii care dau din coate peste tot sa-si scoata la iveala jegul politic (si nu numai). Success pentru Cristian Anghel si noul lui partid in toate rundele de alegeri.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2