SATULUNG- Anchetă după ce o elevă ar fi fost lovită cu cartea de un profesor pensionar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un incident neplăcut este cercetat acum de către Inspectoratul Școlar Județean, dar și de poliție. O elevă de la o școală din Satulung ar fi fost lovită de un cadru didactic pensionar în timpul orei de curs. Profesorul ar fi recurs la acest gest necugetat după ce eleva ar fi avut un comportament nelalocul lui.

Oficialii Inspectoratului Școlar Județean Maramureș spun că a fost demarată o anchetă și se vor lua măsuri. Profesorul pensionar nu mai activează la această școală în momentul de față, de la începutul săptămânii mai exact. Oficialii iȘj spun că profesorul pensionar a suplinit un alt cadru didactic.

„Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a demarat verificările privind situația de agresiune a unui cadru didactic pensionar asupra unei eleve din clasa a II-a, de la Școala Gimnazială Satulung. În funcție de cele constatate, se vor lua măsurile care se vor impune. Persoana implicată în acea situație este un cadru didactic pensionar, care la data incidentului a suplinit învățătoarea de la clasă, aflată în concediu medical. Începând de vineri, 17 septembrie, suplinirea a încetat. ISJ Maramureș regretă această situație și dezaprobă orice fel de acte de violență manifestate în mediul școlar”, a declarat Ligia Duruș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

„Cu privire la evenimentul în care a fost implicată o învățătoare și o elevă minoră, polițiștii au desfășurat activități specifice, sens în care au fost luate declarații și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă. De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Maramureș”, au precizat, pentru ziarmm.ro, oficialii IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2