SC VITAL: Actualizare contracte – Martie 2019

Societatea VITAL S.A. invita toti utilizatorii serviciilor prestate de catre societate, care detin bransamente individuale la bloc si case si care au contracte incheiate anterior lunii aprilie 2013 sa se prezinte in vederea actualizarii acestora. Procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare se realizeaza conform graficelor stabilite:

-pentru utilizatorii din localitatile unde opereaza S.C. VITAL S.A., la sediile agentiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Seini, Cavnic, Somcuta Mare si Ulmeni.

-pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societatii din strada Gheorghe Sincai nr.21 si la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.

– la Biroul de Relatii cu Publicul, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.

– la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizam ca actualizarea contractelor este impusa de noile dispozitii legale in vigoare in domeniul serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Pentru intocmirea contractului, este necesara prezenta titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinta, sau a imputernicitului notarial al acestuia, cu urmatoarele documente:

– Act de proprietate sau contract de inchiriere (original si copie)

– Act de identitate (original si copie)

Rugam utilizatorii serviciilor noastre sa isi actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare , pana la data de 15 aprilie 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare in vederea actualizarii contractului, puteti contacta Biroul Relatii cu Publicul la numarul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANSAMENTE INDIVIDUALE

Bulevardul Decebal nr. 12,18,20, bulevardul Republicii nr. 26 – 99, strada Granicerilor nr. 84 – 103, strada Ion Luca Caragiale, strada Iza, strada Nisiparilor, strada Olteniei, strada Paltinisului nr 18 – 72, strada Valea Rosie

Aleea Marasti

CASE PARTIAL

Strada Aurel Vlaicu, strada Carpati, strada Chioarului, strada Cireselor, strada Cuprului, strada Dumbravei, strada Emil Racovita, strada Forestierilor, strada Fructelor, strada Granicerilor, strada Lacramioarelor, strada Marinarilor, strada Marului, strada Nisiparilor, strada Padurarilor, strada Paltinisului, strada Traian Demetrescu, strada Tudor Vladimirescu, strada Tamplarilor, strada Turbinei, strada Vasile Lucaciu, strada Valea Rosie.

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1