SC VITAL: Actualizare contracte – Martie 2020

Reclame home 1
Reclame home 1

Utilizatorii serviciilor prestate de catre societatea VITAL S.A. care detin bransamente individuale la bloc si case, care au contracte incheiate anterior lunii aprilie 2013, sunt rugati sa se prezinte in vederea actualizarii contractelor. Contractul stabileste relatiile dintre utilizator si operator la punctul de delimitare intre reteaua interioara a utilizatorului aflata pe proprietatea acestuia si reteaua publica situata pe domeniul public care este constituita de contorul de bransament pentru sistemul de alimentare cu apa, respectiv caminul de racord pentru sistemul de canalizare.

Procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, se desfasoara conform unor grafice stabilite.

POSESORII DE BRANSAMENTE INDIVIDUALE- PARTIAL

  • Bulevardul Bucuresti nr. 32-61
  • Strazile: Ariesului, Culturii, Dragos Voda, Ioan Slavici, Ion Sugariu, Lupului, Luceafarului, Minerilor, Petofi Sandor, Vlad Tepes
  • Aleea Jupiter si Aleea Neptun

ABONATI  CASNICI –  toti fara contract acualizat.

  • Strazile: Branduselor, Mihai Eminescu, Margeanului si Rozelor

Utilizatorii din localitatile unde opereaza S.C. VITAL S.A. pot sa se prezinte la sediile agentiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Seini, Cavnic, Somcuta Mare si Ulmeni.

  • pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societatii din strada Gheorghe Sincai nr.21 si la

casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.

  • la Biroul de Relatii cu Publicul, de luni –  joi,  in intervalul orar 07.30 – 16.00 si  vineri , in

intervalul orar 07.30 – 13.30.

  • la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi,  in intervalul orar 07.30 – 16.00 si  vineri  in intervalul orar 07.30 – 13.30.

Modalitatea de incheiere a contractului este reglementata prin lege precum si continutul acestuia, iar actualizarea contractelor este impusa de noile dispozitii legale in vigoare in domeniul serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Pentru intocmirea contractului este necesara prezenta titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinta, sau a imputernicitului notarial al acestuia, cu urmatoarele documente:

  • Act de proprietate sau contract de inchiriere (original si copie)
  • Act de identitate (original si copie)

Rugam utilizatorii serviciilor noastre sa isi actualizeze contractele  de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, pana la data de 17 aprilie 2020.

Pentru detalii suplimentare privind actele necesare in vederea actualizarii contractului, puteti contacta Biroul Relatii cu Publicul la numarul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

vitalmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2