SC VITAL: Efectuare lucrari de reparatii la Statia de Pompare (SP) apa potabila str. Mihai Eminescu din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

S.C. VITAL S.A. anunta intreruperea furnizarii apei potabile in data de 10.03.2020, intre orele 09.00- 14.00 pe str. Mihai Eminescu, str. Dealul Grosilor si in localitatile Satu Nou de Sus, Unguras si Grosi datorita lucrarilor de reparatii efectuate la Statia de Pompare (SP) apa potabila str. Mihai Eminescu din Baia Mare. Vor fi afectati de aceste lucrari si utilizatorii serviciilor de apa din localitatile Dumbravita, Chechis, Rus, Sindresti, Carbunar si Berinta, care vor avea presiunea scazuta la apa de la robinete.

Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Aceste disfunctionalitati nu vor fi de durata, iar in momentul stabilizarii debitului, apa va putea fi consumata cu incredere, ca si pana in prezent.

Societatea VITAL S.A. solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat si le recomanda sa isi asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari , utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 si 0362/401052, 3, 0372752661.

Va multumim pentru intelegere

vitalmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2