SC VITAL: Lucrari de modernizare la reteaua de distributie a apei potabile in Baia Mare – 19 noiembrie

Locuitorii de pe str. Marasesti (intre b-dl Republicii si str. Lupului) din Baia Mare nu vor avea apa marti, 19 noiembrie, in intervalul 09.00-16.00 ca urmare a cuplarii bransamentului la reteaua noua.

Presiune redusa / fara apa se anunta marti, intre 07.00-14.00 si in unele zone de pe str. Vasile Lucaciu, str. Electrolizei, str. Luminisului, str. Nisiparilor, str. Oltului, str. Zorilor, str. Carausilor, str. Olarilor din Baia Mare datorita cuplarii la conducta Dn400.

De asemenea, cetatenii de pe str. Grivitei, str. Colinei, str. 16 Februarie, str. Marului, str. Privighetorii, str. Tamplarilor, str. Dealu Crucii, str. Plaiului, str. Oasului, str. Stibinei, Aleea Plaiului, str. Fierastraului. str. Minerilor, str. Vasile Lucaciu, str. Electrolizei, str. Luminisului din oras nu vor avea apa in intervalul orar 07.00-14.00 din cauza cuplarii la conducta Dn400.

“Intreruperea furnizarii apei potabile in urmatoarele zone este consecinta unor lucrari de modernizare si reabilitare la reteaua de distributie a apei potabile. Chiar daca aceste lucrari creaza disconfort locuitorilor din zona, ele sunt necesare pentru imbunatatirea serviciilor oferite si pentru a asigura locuitorilor accesul la apa potabila si la sistemul de canalizare”, conform vitalmm.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1