SC VITAL: Program interventii – Baia Mare, vineri, 29 noiembrie

Locuitorii de pe str. Subdura, str. Victoriei nr.250, str. 1 Decembrie nr.203 din sat Sasar raman fara apa vineri, 29 noiembrie, in intervalul orar 09.00 – 14.00 ca urmare a lucrarilor de reparatii la bransament.

Din cauza cuplarii bransamentului, nu vor avea apa, in acelasi interval, nici cetatenii de pe Bd. Bucuresti nr. 57 – 67, 118, 120, 122 din Baia Mare.

De asemenea, in intervalul orar 08.00-15.00, va fi presiune redusa la apa in municipiul Baia Mare, comuna Recea, comuna Grosi, comuna Dumbravita, comuna Copanic Manastur, comuna Sacalaseni, comuna Coltau, comuna Satulung si orasul Tautii Magheraus.

“Intreruperea furnizarii apei potabile in urmatoarele zone este consecinta unor lucrari de modernizare si reabilitare la reteaua de distributie a apei potabile. Chiar daca aceste lucrari creaza disconfort locuitorilor din zona, ele sunt necesare pentru imbunatatirea serviciilor oferite si pentru a asigura locuitorilor accesul la apa potabila si la sistemul de canalizare”, conform vitalmm.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1