SC VITAL: Program interventii in cartierul Vasile Alecsandri, 4-5 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1

Lucrari de reparatii si modernizare la reteaua de distributie a apei potabile din cartierul Vasile Alecsandri
Pentru realizarea unor lucrari de reparatii si modernizare la reteaua de distributie a apei potabile din cartierul Vasile Alecsandri – Baia Mare se intrerupe furnizarea apei in tot cartierul.

Prin urmare, S.C. VITAL S.A. anunta ca in noaptea de miercuri, 04.09.2019 spre joi, 05.09.2019 intre orele 22.00 – 04.00 va avea loc intreruperea programata a furnizarii apei potabile, catre consumatorii din cartierul mai sus amintit.

Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Aceste disfunctionalitati nu vor fi de durata, iar in momentul stabilizarii debitului, apa va putea fi consumata cu incredere, ca si pana in prezent.

Societatea VITAL S.A. solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat.Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta intreruperea a apei sa isi asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. 0262/215150, 1, 2 si 0362/401052, 3, 0372752661.

Va multumim pentru intelegere.

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole