SC VITAL SA – Actualizare contracte – Aprilie 2019

Societatea VITAL S.A. isi anunta utilizatorii ca si in luna aprilie 2019 continua procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, conform graficelor stabilite.

Prin urmare, invitam toti utilizatorii serviciilor prestate de catre societatea VITAL S.A. care detin bransamente individuale la bloc si case, care au contracte incheiate anterior lunii aprilie 2013 sa se prezinte in vederea actualizarii acestora.

  • pentru utilizatorii din localitatile unde opereaza S.C. VITAL S.A., la sediile agentiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Seini, Cavnic, Somcuta Mare si Ulmeni.
  • pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societatii din strada Gheorghe Sincai nr.21 si la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.
  • la Biroul de Relatii cu Publicul, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.
  • la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizam ca actualizarea contractelor este impusa de noile dispozitii legale in vigoare in domeniul serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Pentru intocmirea contractului, este necesara prezenta titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinta, sau a imputernicitului notarial al acestuia, cu urmatoarele documente:

– Act de proprietate sau contract de inchiriere (original si copie)

– Act de identitate (original si copie)

Rugam utilizatorii serviciilor noastre sa isi actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, pana la data de 17 mai 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare in vederea actualizarii contractului, puteti contacta Biroul Relatii cu Publicul la numarul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANSAMENTE INDIVIDUALE BLOCURI

Str.Ciprian Porumbescu, str.Gheorghe Bilascu, str. Ghioceilor, str. Granicerilor, nr. 104 – 116, str. Luceafarului, nr. 2,4, str. Lupului, nr. 34, 37, 41, str.Motorului, nr. 1 – 15, str. Narciselor, str. Paltinisului, nr. 76 -90, Aleea Aurora Aleea Odobescu.

ABONATI CASNICI

Toti utilizatorii care locuiesc la case si nu au actualizate contractele de furnizare/presatre a serviciului de alimentare cu apa si canalizare.

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2