SC VITAL SA – Actualizare contracte – Iulie 2019

Societatea VITAL S.A. invita utilizatorii sa isi actualizeze contractele

Procesul de actualizare a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare continua si in luna iulie conform graficului de mai jos.

Prin urmare, invitam toti utilizatorii serviciilor prestate de catre societatea VITAL S.A. care detin bransamente individuale la bloc si case care au contracte incheiate anterior lunii aprilie 2013 sa se prezinte in vederea actualizarii acestora.

Contractele sunt actualizate la agentiile/ sediul societatii VITAL, dupa cum urmeaza:

  • pentru utilizatorii din localitatile unde opereaza S.C. VITAL S.A., la sediile agentiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Seini, Cavnic, Somcuta Mare si Ulmeni.
  • pentru utilizatorii din Baia Mare, strada Gheorghe Sincai nr.21 la Biroul de Relatii cu Publicul, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.
  • la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizam ca actualizarea contractelor este impusa de noile dispozitii legale in vigoare in domeniul serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Pentru intocmirea contractului, este necesara prezenta titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinta, sau a imputernicitului notarial al acestuia, cu urmatoarele documente:

– Act de proprietate sau contract de inchiriere (original si copie)

– Act de identitate (original si copie)

Rugam utilizatorii serviciilor noastre sa isi actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, pana la data de 16 august 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare in vederea actualizarii contractului, puteti contacta Biroul Relatii cu Publicul la numarul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANSAMENTE INDIVIDUALE BLOCURI – PARTIAL

Bd. Bucuresti de la bl. nr. 32 – .61, bd. Decebal, str. Ariesului, str. Barbu Stefanescu Delavrancea, str. Berariei, str. Constantin Brancoveanu, str. Ciocarliei, str. Crizantemelor, str. Culturii, str. Electrolizei, str. Florilor, str. Hortensiei, str. Ion Slavici, str. Ion Sugariu, str. Macului, str. Marasesti, str. Minerilor, str. Nicolae Iorga, str. Pasunii, str. Progresului, str. Sasarului, str. Serelor, str. Teatrului, str. Tineretului, str. Vlad Tepes, Aleea Expozitiei.

ABONATI CASNICI – PARTIAL

Str. Minerilor, str.Ariesului.

Relatii Publice

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1