Scandal de proportii la Sighetu Marmatiei: S-au imbatat si apoi s-au luat la bataie

Reclame home 1
Reclame home 1

In urma unei sesizari prin SNUAU 112, azi noapte politistii din Sighetu Marmatiei au intervenit de urgenta pe strada Dragos Voda din municipiu pentru aplanarea unei stari conflictuale intre mai multe persoane.

„In momentul in care au ajuns la fata locului un tanar de 31 de ani prezenta leziuni in urma altercatiei, acesta fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Activitatile specifice desfasurate cu operativitate de politisti au dus la identificarea si audierea persoanelor implicate in incaierare si a martorilor prezenti la fata locului. Este vorba despre cinci barbati cu varste cuprinse intre 29 si 52 de ani, care se aflau in stare de ebrietate.

Cercetarile efectuate pana in acest moment au relevat ca acestia s-au agresat reciproc in fata unui local public, pe fondul unor discutii in contradictoriu, iar in timpul agresiunii participantii au folosit spray lacrimogen si obiecte contondente.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de incaierare, urmand a fi dispuse masuri legale”, a spus Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole