Scandal de proporții provocat de doi tineri într-un local din Ocna Șugatag. Unul dintre ei a avariat și mașina poliției

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sâmbătă seară, în jurul orei 22.45, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la un scandal produs într-un local din oraș.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, un tânăr de 23 de ani, a provocat avarii cu un suport metalic autospecialei de poliție.

”În urma verificarilor polițiștii au constatat faptul că tânărul de 23 de ani s-a deplasat la localul în cauză conducând un scuter neînmatriculat și fără a deține acest drept.

Pasager pe scuter se afla un alt tânăr de 19 ani, împreună cu care a agresat fizic un bărbat de 36 de ani, aflat pe tarasa localului.

Totodată aceștia au distrus ușa de acces în local. Conducătorul scuterului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a spus Romeo Tămășan, delegat în cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *